- I am Legend

Hejsan svejsan! Nu blir det film! I am Legend, mina kompisar tycker att den verkligen är bra, så vi får se vad jag tycker efter filmen då. 
Men jag kollar ju också på den för att Will Smith är med :) Jag älskar honom, han är så himla bra! Tv-serien "The Fresh Prince in Bel Air".... Vad kan man säga? :P 

 I am legend 
  


Pussar! 

Fina naglar :)

Haha, dagens tema är: NAGLAR! :P Njae.. inte riktigt. Men nu sitter man här med målade naglar, röda och fina. Jag har snackat lite med en kompis om det här med smink. Jag vill väldigt gärna ha smink, så jag ska gå ut på stan och kolla lite på t.ex rouge (bara ett exempel ;), läppglans.. Haha, inte så jättemycket grejer, men man får se :) Sen ska jag kolla på dom där snygga jeansen som Li har =) 

Puss! 

Mysiga dagar :)

Nu är man på landet och verkligen myser :) Det ösregnar och är riktigt tråkigt väder ute. Vi ska till Gripsholms Slott idag på en visning, nu när man kan lite om Sveriges historia så ska jag passa på och lära mig ännu mer. Jag är en som verkligen älskar historia. Andra världskriget är jätte intressant, men nu är det Franska revolutionen och Sverige under medeltiden som är det mest intressanta. Herman Lindqvists böcker håller mamma på och läsa. Jag kanske läser det om ett tag. :)

Puss o kram :)

Ännu ett tecken

Okej, här kommer det absolut sista inlägget idag (för natten..) .
Bara för att jag inte kan sova funkar inte heller designen, nu har jag någon blomma? JIPPIE, ännu ett tecken på att jag behöver sova. Och sen när jag kommenterade robinsoderlund.se s blogg så visade det sig att jag var ännu tröttare. 


God natt nu! 

Veckans lärdom?

När jag var på hajk i helgen så märkte jag en grej. Min patrullkamrat är inte den som hon var förut. 
- Det är väl självklart, man förändras ju? tycker kanske ni. Men hon har blivit förändrad på ett negativt sätt. Hon har blivit mer en skrytmåns nu och en som skyller hennes misstag på andra. Vad fan är det med dej? 

Jag har även förändrats sen jag började på patrullscouterna. Negativt, of course. Jag har blivit mer tystlåten, mer ensam.. Och jag tycker det är förjävligt, men när jag försöker göra det bättre, frågar andra grejer så blev det helt fel. Jag fick som svar
- Vilken attityd. MEN VAD FAN SKA JAG GÖRA DÅ? Killen som sa det där sa det för lixom fem personer till. Lyckat smarthead, tycker jag i alla fall. Men han har väl rätt? Jag hade väl en attityd som verkligen inte var bra, men.. 
Så här är jag i livet. Här är jag. Jag saknar verkligen gamla tider. T.ex i somras på lägret. Då fick jag kontakt med alla på det sättet som jag ville, men nu är det bara skit. J I P P I E. 

Nu ska jag i alla fall försöka sova, försvinna i en drömvärld.. 
Go natt och sov gott =)

En sak till..

Är det någon som kan hjälpa mig med en snygg design? Jag orkar verkligen inte lära mig alla dom här koderna och de, så snälla, någon duktig filur som någon kan rekomendera eller något? 

Puss o kram skumbanan. 

Dagens ord: TYST!
Dagens låt: Love Game av Lady Gaga

JÄVLAR

Här är några anledningar till varför jag är så arg: 
1. Jag  vill men orkar inte blogga. 
2. Min lillasyrras dator cp:ar så jag kan inte fixa med designen. 
3. Jag kan inte sova! 

vad är det för mening med natten då man ska ta det lugnt om man inte ens kan sova??? :@ 
KAN NÅGON HJÄLPA MEJ?? 

Hoppas ni kan sova gott. 

Snart kommer film

Sitter nu i min ensamhet i lägenheten. Har försökt att spela in en liten video där jag spelar piano, det gick helt okej men att skicka till datorn gick inte så bra :/ 

Ska ta någonting att äta nu, ska snart på scouterna. 
// Amanda 

Skolbibblan

Nu är jag faktiskt i skolan! Jag, Frida och Emma sitter i biblioteket i skolan och läser. Jag vill egentligen gå ut, men eftersom Miriam inte är här och ingen annan är ute så förblir jag inne i bibblan. Eller i alla fall inne.
Det kommer inte alltid komma bilder, men det ska bli fler inlägg per dag har jag bestämt för idag. Satt och tänkte på det just nu, så jag såg att datorn var inne och skrev detta inlägg!
Vi börjar om 10 minuter så det är nog dags att dra nu.


Peace!


Lite bilder

Hejsan! Här kommer lite bilder av vad jag fick i present på min födelsedag! Det här är som sagt lite bilder ;) 

Annika Thor: Vad skulle du ha valt. 
Michelle Magorian: Godnatt Mister Tom. 


Från vänster:
Armband från @gge (min släkting) 
Nyckelring från @gge 
Långt halsband från @gge 

Hon heter Agneta, men kallas för Agge. Därför hennes namn @gge :P



Skoluppgift

Som alla vet, så är det väldigt kallt på Polarområdena. Det har gjort det svårt att bosätta sig där. Det upptäckte redan vikingarna. På 900-talet kom dom, men begav sig hemåt för det var för kallt.
På 1600-talet kom folk och började jaga val och säl i Arktis. Men det  var för många som jagade så val och säl blev utrotningshotat. När jägarna insåg det begav dom sig till Antarktis för att jaga istället.
Det kalla klimatet har gjort många forskare intresserade av polarområdena. Redan på 1800-talet kom forskare och undersökte isen m.m. Därmed har många platser blivit uppkallade efter några kända forskare. Berings sund...
En känd forskare, Knud Rasmussen (dansk-grönländsk) hade sina rötter på Grönland. Flera gånger så åkte han dit för att undersöka byar m.m. På sin resa hade han tecknare och fotografer som hjälp.





Hejsan allihopa! Det här är en skoluppgift, för mitt Word funkar inte på min användare så det här kommer hänga kvar här tills i eftermiddag.

Puss o kram!


Denna helg

Denna helg har varit helt perfekt :D I fredags mötte jag Sebbe och Sofia vid T-Centralen och sen åkte vi pendeltåg till landet. Mamma kom och hämtade oss. Då var vi redan inne i videobutiken för att välja film. Det blev Dead Silence, The Messengers och Ond Aning. Vi kollade på Dead Silence och The Messengers. Men The Messengers var verkligen skita bra! Den var inte bara SKRÄCK, utan det var en film XD Nej, men det var verkligen bra filmat och jätte bra dialoger osv.. men den rekommenderar jag verkligen. Sen när vi kom till landet så fick jag en jätte fin Adidas-tröja av dom! Dom är så himla söta :) Och så fick jag 2 brev med anledningar till att jag var världens bästa Amanda :D Älskar er <3
Igår då (lördag) så kom Staffan och Anna! Li var här sen i fredags så hon kollade på film med oss, men i alla lfall. Staffan och Anna kom. Jag fick "Godnatt Mister Tom" av Anna och "Dumskallarnas Sammansvärjning" och Ricki Lee Jones debut-platta av Staffan. En riktigt bra skiva som jag verkligen rekommenderar oxå. Sen idag åkte Li hem och Staffan och Anna hem. Så nu är det alldeles tyst i huset. Mamma och pappar ligger och sover så gott så. 
Bilder på alla paket o så kommer någon gång i veckan påstår jag i alla fall.. 

Lördagens låt: Fallin av Alicia Keys. 
Dagens låt: If I ain't got you av Alicia Keys. 
Dagens mest spelade låt: Womanizer framförd av Britney Spears. 

Pussar och kramar från en tolvåring! 

Alltid redo

Hejsan svejsan! Nu sitter man här vid datorn, nyduschad och fräsch. Redo inför morgondagen :D  Gud, jag älskar verkligen dom här dagarna innan födelsedagen. Jag är extra glad idag för nu fixade pappa så jag kan köpa låtar på iTunes, och ändå ladda ner dom till mobilen. Man måste göra lite grejer som jag inte orkar förklara just nu.. Men men, nu ska jag gå och lägga mej, lyssna lite på mina "nya" låtar på mobilen. I morgon ska jag fixa ännu lite mer låtar tror jag. För nu vet jag ju att det funkar så då kan man ta det på lite fler låtar. 

Puss o go natt! 
// Amanda

P.S. I morgon antar jag att det kommer lite bilder eftersom det inte blev det i detta. Peace! :) 

Presenter

Nu har jag kommit hem med värk i benen efter att ha köpt presenter till min lillasyster och en kompis. Jag köpte pärlor och en glittersax till Bella. Mer tänker jag inte berätta.. än. 
Nej, nu blir det tv-tajm! Jag ska sätta mig och kolla på "Våra värsta år". Och efter programmet ska jag ringa till Sebbe och Sofia så dom vet vad som gäller inför helgen. Jag fyller ju år på fredag och då ska dom följa med till landet. Gud vad jag längtar! 

Goo tjejer! :P 
// Amanda 

Denna onsdag

Hur mår ni alla? Denna skoldag har varit helt okej, men på slutet så var den inte alls så bra. Vi hade drama och vi hade en dramatisering som var ungefär 10 minuter. Det var typ helt normalt. Men det finns en kille som HELA tiden håller på att hacka på vår grupps dramatiseringar. Och vår lärare brydde sig inte om att han sa:
"Fan vad långa deras grejer är. Och tråkiga". Ungefär så sa han. Men vår lärare brydde sig inte, utan det var jag som behövde säga till, men han är ju en fjortis och lyssnar inte, men det är där dom vuxna kommer in. Dom ska inte tillåta sådana där kommentarer, seriöst så blev jag lite sårad. Vi har kämpat så himla mycket för att den ska vara så bra som möjligt, men vad får vi som gensvar? 

Nu ska jag sätta mig ner i soffan och kolla på tv, men klockan fyra ska jag ut och jaga presenter till min kompis. Förhoppningsvis hittar jag något till min lillasyster som fyller år i november, men jag vill vara ute med presenterna så snart som möjligt, så att jag har gott om tid. 

Puss o kramar och ha en fortsatt bra dag! 


Söt filur

När jag kom hem igår hittade jag en söt filur i fåtöljen! 
 
Igår bakade vi också chokladbollar, men det blev inga bilder på dom. 

Nu ska jag och Bella leka! (roligt?)
Puss! 
// amanda 

Dagens outfit

 
Idag var det myskläder! 
V-ringad tröja från Sportex
Gråa mjukisbyxor från ??



God natt

God natt! Designen som jag hade kommer ni få se imorgon istället :D 

Sov gott! 

India Arie

Jag vill verkligen tipsa er om India Arie. Jag älskar verkligen hennes låtar. Det är så bra texter, så bra musik... Jävligt bra helt enkelt. En kompis till mamma och pappa säger att när inte ord räcker får man ta till svordomar. Och i det här fallet är det ju rätt? Nej men denna kvinna är verkligen något att spana in. Hennes skiva Acoustic Soul som jag lyssnar mest på har väldigt bra låtar som Video, Always in my head, Simple, Wonderful och fler underbara låtar. Jag har inte lyssnat så mycket på hennes andra skivor, men en låt som hon har heter Talk to her som finns i skivan Voyage to India. 

India Arie spelar lite reggae aktig musik. Blandning av reggae och något. Nej men det är bara att kolla in henne och se sen om man gillar henne eller inte. 


En helt vanlig måndag

Som rubriken säger, en helt vanlig måndag. Nästan. 
Jag har bestämt att det inte blir något godis på vardagarna, men att jag får baka hur som helst. Och det funkar väl bra! Jag inledde denna vecka med att baka chokladbollar. Dom blev helt okej, inte dom bästa men helt okej. Men tuggummi räknas väl inte som godis eller gör det det? Det är lite svårt att tugga när man har tandställning, men i alla fall. 
Jo jag glömde en grej! I skolan hade vi prov på so. jag hoppas att det gick bra, det kändes så i alla fall. 

Dagens låt: Always in my head av India Arie. 

Dagens outfit


- Svart adidaströja
- Blåa jeans från Åhlens. 

Sen under den svarta adidaströjan gömmer sig en: 
- Grå t-shirt från Lindex. 

Ha en bra dag! 

Vill lära mig design

Hejsan svejsan! Äntligen har jag bestämt mig. Jag ska lära mig att göra min design. Jag började igår och lär mig lite här och där. Så antagligen kan det kanske se lite konstigt ut ibland, men jag vet det. :D 

Kramar! 

God morgon Amanda..


Mer bilder åt folket!

God morgon! Sovit gott? Vi har ganska precis kommit hem från landet. Jag mådde illa i bilen, men med lite frisk luft så går allting bra. Eller mycket..  
Jag tror faktiskt att jag glömde min franskabok på landet. J I P P I E. Men som tur är så har vi franska i morgon... 
På morgonen blir det slappa! Jag behöver gå om 2 timmar och en kvart, för vi börjar 9.35 så jag kan gå och lägga mig men klockan halv åtta är det "Just Shoot Me". Nästan det enda programmet som jag kollar på som jag tycker är roligt. Eller, det är ju inte riktigt sant.. Men men ;D 

Puss o kram! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0